Ademcirkel

Breathe & Relax

Tijdens Breathe & Relax starten we eerst met gronding en een intentie waarvoor jij wilt gaan ademen. Ik laat je kennismaken met verschillende ademtechnieken die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. Daarna gaan we dieper het proces in met de verbonden ademhaling. Tijdens de verbonden ademhaling adem je in en uit door de mond zonder een pauze tussen je in en uitademing. Tijdens de sessie analyseer ik jouw adem en maak ik gebruik van muziek, acupressuur punten,  stembevrijding en affirmaties. Gedurende de sessie gaan we naar die lagen in jouw lichaam toe die nog gesloten zijn. Na de sessie ervaar je meer rust in je hoofd en lichaam, meer energie en meer verbinding met jezelf.

 

Duur sessie: 120 minuten

Maximaal 10 deelnemers

 

 

Liquid Breath

Liquid Breath is THE GIFT en staat voor Grounding, Intention, Freedom Breathing en Trance State. Liquid Breath is een zachte ademmethode opgebouwd vanuit vertrouwen, intuïtie en ontvangen. Je ademt tijdens de Liquid Breath in en uit door de mond zonder pauzes tussen de in- en uitademing.  Bij de Liquid Breath ligt de nadruk op de uitademing. Tijdens de sessie analyseer ik jouw adem en maak ik gebruik van muziek en zachte aanrakingen. Door middel van een zachte ademmethode ga je naar die lagen in jouw lichaam toe die nog gesloten zijn. Liquid Breath is een feeling practice. Je hoeft niet te werken, je hoeft niets te doen. Na de sessie ervaar je meer rust in je hoofd en lichaam, meer energie en meer verbinding met jezelf.

 

Duur sessie: 120 minuten

Maximaal 10 deelnemers

Adempauze

In 75 minuten neem ik je mee voor meer ademruimte. We starten eerst met een gronding en een intentie waarvoor jij wilt gaan ademen. Ik laat je kennismaken met een ademtechniek die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. Daarna gaan we dieper het proces in met de verbonden ademhaling dat kan zijn Liquid Breath of Transformational Breath. Na de sessie ervaar je meer rust in je hoofd en lichaam, meer energie en meer verbinding met jezelf.

 

Duur sessie: 75 minuten

Maximaal 10 deelnemers

 

Bij het ademen in groepsverband adem je mee in de energie van de groep. Je versterkt elkaar en dit schept een verbondenheid.

 

Contra indicaties

Een ademsessie is niet geschikt voor mensen met epilepsie, hartklachten, glaucoom, ernstige psychische problemen en actieve verslaving. Gebruik van alcohol en drugs op de dag van de sessie is niet toegestaan.