Individuele ademcoaching

 

Verkeerd ademen levert veel klachten op zoals vermoeidheid, stress, hyperventilatie, slecht slapen, hoofdpijnklachten, nekklachten tot weinig energie. Met ademcoaching leer ik jou weer controle te krijgen over je eigen ademhaling. Bij een individuele ademsessie is er volledig aandacht voor jouw proces. Na een uitgebreid intake gesprek kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen. Ik kijk welke ademtechnieken op dat moment voor jou van toepassing zijn en daarna begeleid ik jou intuïtief tijdens de verbonden ademhaling. Door de verbonden ademhaling kom je uit je hoofd en in jouw lichaam. We gaan nog dieper naar de lagen in jouw lichaam die nog gesloten zijn. Na de sessie ervaar je meer rust in je lichaam en hoofd, je hebt meer energie en je voelt meer verbinding met jezelf.

 

Na de sessie geef ik je oefeningen op maat om thuis verder te gaan met je proces.

Het aantal sessies dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken is per persoon verschillend.

Sessie inclusief intake: 120 minuten

Vervolg sessie: 90 minuten

Ademcirkel

Breathe & Relax

Tijdens Breathe & Relax starten we eerst met gronding en een intentie waarvoor jij wilt gaan ademen. Ik laat je kennismaken met verschillende ademtechnieken die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. Daarna gaan we dieper het proces in met de verbonden ademhaling. Tijdens de verbonden ademhaling adem je in en uit door de mond zonder een pauze tussen je in en uitademing. Tijdens de sessie analyseer ik jouw adem en maak ik gebruik van muziek, acupressuur punten,  stembevrijding en affirmaties. Gedurende de sessie gaan we naar die lagen in jouw lichaam toe die nog gesloten zijn. Na de sessie ervaar je meer rust in je hoofd en lichaam, meer energie en meer verbinding met jezelf.

 

Duur sessie: 120 minuten

Maximaal 10 deelnemers

 

Liquid Breath

Liquid Breath is THE GIFT en staat voor Grounding, Intention, Freedom Breathing en Trance State. Liquid Breath is een zachte ademmethode opgebouwd vanuit vertrouwen, intuïtie en ontvangen. Je ademt tijdens de Liquid Breath in en uit door de mond zonder pauzes tussen de in- en uitademing.  Bij de Liquid Breath ligt de nadruk op de uitademing. Tijdens de sessie analyseer ik jouw adem en maak ik gebruik van muziek en zachte aanrakingen. Door middel van een zachte ademmethode ga je naar die lagen in jouw lichaam toe die nog gesloten zijn. Liquid Breath is een feeling practice. Je hoeft niet te werken, je hoeft niets te doen. Na de sessie ervaar je meer rust in je hoofd en lichaam, meer energie en meer verbinding met jezelf.

 

Duur sessie: 120 minuten

Maximaal 10 deelnemers

Breathe & Release

3 maanden ademtraject

In die 3 maanden gaan we met een kleine groep dieper in de kracht van ademwerk. Het gaat over het toestaan van je onderdrukte emoties, diepe verlangens, onbewuste overtuigingen en over verbinden met jezelf. Maar ook bewust worden van je adempatronen en hoe kan je je ademhaling inzetten om jouw zenuwstelsel te reguleren.

Bij het ademen in groepsverband adem je mee in de energie van de groep. Het geeft herkenning, het versterkt elkaar en dit schept een verbondenheid met een groep gelijkgestemden.

Wat kun je verwachten:

 • 1 keer per maand Ademcirkel waarbij het Bewust Verbonden Ademen centraal staat
 • 1 keer per maand de Release methode
 • Ademtechnieken om in het dagelijks leven te intergreren
 • WhatsApp-groep voor contactmomenten en vragen.

Voor wie?

 • Nieuwsgierig bent na de kracht van jouw adem
 • Ademwerk wilt onderhouden en verdiepen
 • Opnieuw contact wil maken met je lijf en je gevoel
 • Ruimte wil geven aan alles wat ver weg verstopt voelt in jou

   

Wat brengt het jou:

 • Meer ruimte in jouw adem, lichaam en leven
 • Rust in lichaam, hoofd en hart
 • Diepe ontspanning
 • Inzicht in jouw adem patronen
 • Verbinding met je lichaam en daarmee met jezelf
 • Kalmeren van jouw zenuwstelsel en verminderen van stress

Praktische informatie:

Start in oktober op de volgende dagen:

 

1 oktober Ademcirkel

Tijd: 19.00 - 21.00 

15 oktober Release Methode

Tijd: 19.00 - 20.00

 

5 november Ademcirkel

Tijd: 19.00 - 21.00

19 november Release Methode

Tijd: 19.00 - 20.00

 

3 december Ademcirkel 

Tijd: 19.00 - 21.00

17 december Release Methode

Tijd: 19.00 - 20.00

 

Aantal deelnemers: 5

Investering in jezelf: € 369

Locatie: Verbindingsplek Eindhoven, Edisonstraat 9, 5621 HJ Eindhoven

 

Contra indicaties

Een ademsessie is niet geschikt voor mensen met epilepsie, hartklachten, glaucoom, ernstige psychische problemen en actieve verslaving. Gebruik van alcohol en drugs op de dag van de sessie is niet toegestaan.

 

Adempauze

In 75 minuten neem ik je mee voor meer ademruimte. We starten eerst met een gronding en een intentie waarvoor jij wilt gaan ademen. Ik laat je kennismaken met een ademtechniek die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. Daarna gaan we dieper het proces in met de verbonden ademhaling dat kan zijn Liquid Breath of Transformational Breath. Na de sessie ervaar je meer rust in je hoofd en lichaam, meer energie en meer verbinding met jezelf.

 

Duur sessie: 75 minuten

Maximaal 10 deelnemers

 

Bij het ademen in groepsverband adem je mee in de energie van de groep. Je versterkt elkaar en dit schept een verbondenheid.

 

Contra indicaties

Een ademsessie is niet geschikt voor mensen met epilepsie, hartklachten, glaucoom, ernstige psychische problemen en actieve verslaving. Gebruik van alcohol en drugs op de dag van de sessie is niet toegestaan.

De kracht van ademen voor je bedrijf

 

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 80% van de bevolking te hoog ademt. Gevolgen van een hoge ademhaling zijn lichamelijke klachten en veel ziek zijn. Aangezien dat we ook veel achter de laptop zitten ontstaat er e-mailapneu: onbewust je adem inhouden tijdens het lezen en schrijven van berichten. Door onbewust je adem in te houden gaat je zenuwstelsel eventjes in de stressstand. Als je dat door de dag vaak genoeg doet krijg je allerlei fysieke klachten. Een gezonde organisatie werkt het liefst met vitale werknemers.  Ademwerk is een prachtige tool om de gezondheid van werknemers in balans te houden en te verbeteren. Door het verbeteren van de ademhaling met kleine aanpassingen aan de manier waarop we in-en uitademen krijgen je werknemers meer energie, presteren beter, hebben een betere focus door de dag heen en slapen beter. Zo krijgen en behouden je werknemers een goede balans tussen werk en privé.

Wil je meer informatie over ademwerk binnen je organisatie, ik ga graag met je ingesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Adem en Longcovid

 

Mijn eigen ervaring met het leven met Longcovid gecombineerd met mijn expertise met ademwerk zet ik in om jou veilig en rustig te begeleiden naar een betere balans in jouw dagelijks leven.

We starten met een intake gesprek en kijken samen hoe jij op dat moment ademt.

Ik leer jou ademen voor meer ademruimte, meer rust in je hoofd en lichaam.

Na de sessie geef ik je oefeningen op maat om thuis verder te gaan met je proces.

 

Sessie inclusief intake gesprek: 90-120 minuten

Vervolg 60 minuten

Epiphora Methode

Heb je last van:

✔ Long Covid klachten

✔ een drukgevoel boven op je hoofd en/of haarwortelpijn

✔ wazig zien

✔ concentratieproblemen

✔ overgevoeligheid voor geluid en/of licht

✔ stijve, verzuurde spieren

✔ een koud lichaam

✔ intense vermoeidheid

✔ fibromyalgie

✔ (aura)migraine

✔ prikkelbare darmen

✔ heb je een whiplash gehad of hersenschudding en word je maar niet de oude?

✔ brain fog

 

Dan zou het kunnen dat de doorbloeding in je brein niet optimaal is. De Epiphora methode zou mogelijk een oplossing kunnen zijn en verbetering kunnen geven voor je klachten.

 

De Epiphora Methode is een fysieke oefenmethode waarbij je leert om 3 hoofdoorzaken van een verstoorde doorbloeding in je brein op te lossen. Door de Epiphora Methode toe te passen verbetert je bloedaanvoer vanuit de nekslagaders (doordat je deze leert openen), je verbetert de bloedafvoer uit je brein (doordat je leert te draineren) en vervolgens zet je de juiste ademhaling in om de laatste stress uit je lijf te laten gaan. De oefeningen pas je tweemaal per dag toe namelijk bij het opstaan en bij het gaan slapen.
Overdag pas je de goede beweeghouding toe en naar behoefte pas je de methode vaker toe.

 

De Epiphora Methode is geen quick fix maar een methode waarbij je zelf dagelijks oefent en waarbij ik meedenk in het proces.

 

Wat mag je verwachten?

De coaching bestaat uit een uitgebreid intakegesprek en drie behandelsessies met tussentijds contact.

Om de methode te leren, te verfijnen en te verdiepen zijn drie behandelsessies noodzakelijk.